• Σύνδεση
  • Εγγραφή

Κρητική Καρμπονάρα

Εκτέλεση συνταγής Ωραία συνταγή

Βράζουμε τα μακαρόνια και παράλληλα σοτάρουμε το απάκι. Σε ένα μπολ ετοιμάζουμε την κρέμα μας που αποτελείται από τα αυγά, τους κρόκους, την κρέμα γάλακτος, αλάτι και αρκετό φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Μόλις βράσουν τα μακαρόνια μας τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε πάλι στην κατσαρόλα μας, ρίχνουμε στην κατσαρόλα μας το απάκι και το μείγμα μας που στην ουσία είναι η κρέμα της καρμπονάρας! Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε. Καλή σας απόλαυση!!!!

Από : Takis

Υλικά

  • 500 γραμμάρια Απάκι
  • 400 γραμμάρια Ταλιατέλες
  • 2 τεμάχιο/α Αυγά
  • 2 τεμάχιο/α Κρόκους αυγού
  • λίγο Κρέμα γάλακτος
  • λίγο Αλάτι
  • λίγο Πιπέρι μαύρο

Copyright © Cooktube 2016- 2020. All rights reserved. Developed and designed by Complete Web Solutions