• Σύνδεση
  • Εγγραφή

Λιγκουίνι με σολωμό

Εκτέλεση συνταγής Ωραία συνταγή

Σε μέτρια προς δυνατή φωτιά σοτάρουμε το σκόρδο με το κρεμμύδι και αφού μαλακώσουν προσθέτουμε την πιπεριά. Σβήνουμε με την βότκα και προσθέτουμε πιπέρι και ελάχιστο αλάτι. Μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ προθέτουμε την κρέμα γάλακτος και τέλος ρίχνουμε το τυρί και τον σολωμό. Μόλις η σάλτσα μας πάρει μια τελευταία βράση την αποσύρουμε από την φωτιά και σερβίρουμε!

Από : PanosF

Υλικά

  • 300 γραμμάρια Λιγκουίνι
  • 300 ml Κρέμα γάλακτος
  • 300 γραμμάρια Καπνιστό σολωμό
  • τεμάχιο/α Κρεμμύδι
  • σκελίδα Σκόρδο
  • 1 τεμάχιο/α Κόκκινη πιπεριά
  • 50 ml Βότκα
  • 50 γραμμάρια παρμεζάνα

Copyright © Cooktube 2016- 2020. All rights reserved. Developed and designed by Complete Web Solutions