• Σύνδεση
  • Εγγραφή

Μακαρόνια με Κιμά

Εκτέλεση συνταγής Ωραία συνταγή

Τσιγαρίζουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι σε δυνατή φωτιά και στην συνέχεια προσθέτουμε και συνεχίζουμε το τσιγάρισμα με τον κιμά. Αφού έχει βγάλει όλα τα υγρά του τον σβήνουμε με κρασί και στην συνέχεια προσθέτουμε την σάλτσα ντομάτας (ή φρέσκια ντομάτα) και τα μπαχαρικά μας. Χαμηλώνουμε την φωτιά και περιμένουμε να βράσει και να δέσει η σάλτσα μας. Τα μακαρόνια είναι καλό να ξεκινήσουμε να τα βράζουμε μόλις ρίξουμε την ντομάτα για να βγουν μαζί με τον κιμά.

Από : Kostas

Υλικά

  • 1 λίγο Πιπέρι μαύρο
  • 1 λίγο Αλάτι
  • 1 λίγο Κανέλλα
  • 1 λίγο Μπαχάρι
  • 1 ποτήρι κρασιού Κόκκινο κρασί
  • 1 κουτάλι σούπας Λάδι
  • 1 τεμάχιο/α Κρεμμύδι ξερό
  • 500 γραμμάρια Κιμά μοσχαρίσιο
  • 500 γραμμάρια μακαρόνια
  • 1 κουταλάκι γλυκού Ντοματοπελτέ
  • 250 γραμμάρια Σάλτσα Ντομάτας

Copyright © Cooktube 2016- 2020. All rights reserved. Developed and designed by Complete Web Solutions