• Σύνδεση
  • Εγγραφή

Μανιταρόσουπα

Εκτέλεση συνταγής Ωραία συνταγή

Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το λάδι και μόλις ζεσταθεί σοτάρουμε το μπέικον, προσθέτουμε το ξερό, το φρέσκο κρεμμύδι και το πράσο και ανακατεύουμε. Μόλις μαλακώσουν προσθέτουμε τα αποξηραμένα μανιτάρια μας που τα έχουμε μουλιάσει στο κρασί για περίπου 20 λεπτά. Μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ προσθέτουμε το καρότο, την πατάτα και τέλος τα μανιτάρια μας. Τα αφήνουμε να πάρουν όλα τα υλικά μας μια βράση και στη συνέχεια προσθέτουμε όσο νερό χρειάζεται για να καλύψει τελείως τα υλικά μας και τους ζωμούς, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι ανακατεύουμε και αφήνουμε τη σούπα μας να βράσει για περίπου 40 λεπτά. Μπορούμε να περάσουμε στο τέλος τη σούπα από ραβδομπλέντερ για πιο βελούδινη υφή. Γαρνίρουμε προαιρετικά με μαϊντανό ή καβουρδισμένο μπέικον ή μανιτάρια σοτέ! Καλή σας όρεξη!!!

Από : Afro

Υλικά

  • 500 γραμμάρια Μανιτάρια champion
  • 1 τεμάχιο/α Κρεμμύδι
  • 2 τεμάχιο/α Κρεμμυδι φρέσκο
  • 1 τεμάχιο/α Πράσο
  • 2 τεμάχιο/α Καρότα
  • 3 τεμάχιο/α Πατάτες
  • 20 γραμμάρια Αποξηραμένα μανιτάρια
  • 1 ποτήρι κρασιού Λευκό κρασί
  • λίγο Λάδι
  • λίγο Πιπέρι μαύρο
  • λίγο Πιπέρι καγιέν
  • 6 τεμάχιο/α μπέικον
  • 2 τεμάχιο/α Ζωμό κότας
  • λίγο Μαϊντανο

Copyright © Cooktube 2016- 2020. All rights reserved. Developed and designed by Complete Web Solutions