• Σύνδεση
  • Εγγραφή

Tagliata

Εκτέλεση συνταγής Ωραία συνταγή

Σε αντικολλητικό τηγάνι μαγειρεύουμε την μπριζόλα σύμφωνα με τα γούστα μας, εμένα προσωπικά μου αρέσει ωμή προς μέτρια ψημένη. Αφήνουμε την μπριζόλα μας αφού μαγειρευτεί να ξεκουραστεί για 15 λεπτά περίπου. Κόβουμε την μπριζόλα μας σε λωρίδες και την τοποθετούμε πάνω από τα σαλατικά μας. Τελειώνουμε την σαλάτα μας με ελαιόλαδο αλάτι, πιπέρι και νιφάδες παρμεζάνας. Μια γρήγορη και πολύ εντυπωσιακή σαλάτα για κάθε επίσημο ή φιλικό τραπέζι!!!!

Από : PanosF

Υλικά

  • 1 τεμάχιο/α Μοσχαρίσια σπαλομπριζόλα
  • 150 γραμμάρια Ανάμεικτα σαλατικά
  • 50 γραμμάρια παρμεζάνα
  • λίγο Ελαιολαδο
  • λίγο Αλάτι
  • λίγο Πιπέρι μαύρο

Copyright © Cooktube 2016- 2020. All rights reserved. Developed and designed by Complete Web Solutions